Bijzondere reizen naar de meest veelbelovende Afrika-bestemming

Gelanceerd op 31 maart jongstleden en na twee maanden proefdraaien helemaal klaar voor het grote werk: The Ethiopia Xperience (TEX). Een reisorganisatie die zich exclusief richt op de meest veelbelovende reisbestemming van Afrika: Ethiopië. Met zijn rijke cultuur en spectaculaire natuur is het land een fascinerende vakantiebestemming. Bovendien is Ethiopië ook steeds meer in trek bij zakenreizigers en als bestemming voor projectreizen met een maatschappelijk doel. 


Respo International
TEX is een initiatief van Respo International, de reisorganisaties Wesemann Travel en Landstede Buitengewoon Reizen. Samen willen wij Ethiopië op de kaart zetten als dé authentieke en avontuurlijke reisbestemming van dit moment, met oog voor duurzame lokale ontwikkeling. Respo International is al jaren actief in Ethiopië met maatschappelijke sport- & bewegingsactiviteiten. Met het opstarten van TEX wil Respo International aanvullende geldstromen aanboren om de maatschappelijke projecten te kunnen blijven ondersteunen.

Ethiopië-specialist
TEX kent het land als weinig anderen in Nederland en beschikt over een uitstekend lokaal netwerk. Door de unieke samenwerking met lokale, kleinschalige ondernemingen en organisaties dringt TEX door tot de haarvaten van de Ethiopische samenleving. Hierdoor kan elk type reiziger op zijn wenken worden bediend. Het bevorderen van de lokale ontwikkeling is daarbij een belangrijke doelstelling. Zo biedt TEX niet alleen bijzondere reiservaringen voor hun gasten, maar creëren zij ook duurzame inkomensstroom voor hun lokale maatschappelijke partners.

Een fascinerende vakantiebestemming
Ethiopië is het enige land in Afrika dat nooit is gekoloniseerd. Het land heeft een eeuwenoude cultuur en herbergt vele bijzondere kunstschatten en monumenten. Het op vele plaatsen aangename klimaat en de indrukwekkende natuur dragen evenzeer bij aan een authentieke en onvergetelijke reiservaring. Belangrijk is ook dat Ethiopië een veilige bestemming is waarvoor geen reisbeperkingen gelden.

Partner voor project- en vakantiereizen
TEX werpt zich op als partner voor organisaties die interesse hebben in het opzetten van of deelnemen aan educatieve, maatschappelijke of zakelijke projecten in Ethiopië. Daarnaast bemiddelen zij tussen hun lokale partners en andere reisorganisaties die Ethiopië als bestemming aanbieden.

Benieuwd naar wat TEX voor je kan betekenen? Kijk dan op www.ethiopia-xperience.com voor meer informatie en onze aanbiedingen.