Nog maar negen dagen en dan vliegt The Ethiopia VIP Xperience naar Ethiopië! Gisteren was een deel van de groep te gast bij Radio 509. De deelnemers aan de Ethiopia VIP Xperience zaten aan tafel bij radiomaker Emiel Cornelisse. Ze vertellen daar over hun doelen en verwachtingen tijdens deze bijzondere reis naar Ethiopië.

In een promotiefilmpje geven Annemiek van Munster en Bas Schutte een preview van wat de groep in Ethiopië gaat ondernemen. Annemiek: “We willen echt iets structureels, vooral op langere termijn, voor ze betekenen. En ook zodanig, dat ze het daar zelf kunnen oppakken om het zelf te implementeren zodat het op langere termijn stand houdt. Dat wij het niet vóór die mensen doen, maar dat we het samen doen en dat zij gebruik kunnen maken van onze kennis en middelen.”

Radio 509 zal twee weken lang verslag doen van de reis en de belevenissen van de groep. De uitzendingen zijn uiteraard te beluisteren via de website van Radio 509. Het promotiefilmpje kun je hier bekijken https://www.youtube.com/watch?v=h19y_02YN50 en hier kun je kunt de complete radiouitzending terugluisteren: http://www.radio509.nl/files/gesprek_deelnemers_VIP_Xperience.mp3