Dires: HBO-stage sport en beweging

Project Details

Date : 2017

Project Description

Ben jij een ambitieuze HBO’er en doe jij een opleiding, PMT, LO, Sportkunde of Social Work? Wil jij waardevolle werkervaring opdoen in het buitenland en mensen met een handicap begeleiden met sport- en beweegactiviteiten? Staat jouw hart open voor andere culturen en gewoontes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw stage

Wij bieden een afwisselende stageplaats waarin je onderdeel bent van een dynamisch Nederlands en Ethiopisch team. Hier leer je op een leerzame en leuke manier een andere (werk)cultuur kennen. Je verblijft voor een langere periode in Ethiopië en je krijgt de kans om van binnenuit kennis te maken met de bijzondere cultuur en eigenaardigheden van het land. Er zijn volop mogelijkheden om te reizen en verschillende delen van het land te verkennen.

Wie wij zoeken:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, affiniteit met sport en beweging, bent kwaliteitsgericht en je reageert flexibel op veranderende omstandigheden (noodzakelijk voor werken in Afrika).
  • Je denkt vooral in kansen en mogelijkheden en je vindt het leuk om je te verdiepen in een andere cultuur. Je bent in staat om je Nederlandse bril af te zetten en bereid om te proberen om vanuit de Ethiopische context naar je werk en omgeving te kijken.
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt aantoonbaar achtergrond in sport en beweging en je beschikt over, zowel theoretische kennis, als praktische ervaring.

Investeren in jouw toekomst

Respo investeert graag in jouw ontwikkeling en begeleiding. We zijn dan ook bereid om te delen in de kosten van je stage. Maar we vragen ook een eigen bijdrage van jou.  Zie het als een eenmalige investering in jouw toekomst. Daarmee kunnen wij een deel van de kosten dekken die wij voor je maken. Die kosten bestaan onder ander uit:

  • vliegticket
  • lokaal vervoer voor stage
  • begeleiding
  • internetgebruik voor stagewerkzaamheden
  • huisvesting en ontbijt

Maak het verschil!

Wil jij waardevolle ervaring opdoen in het buitenland? Jouw vakgebied vanuit een nieuwe invalshoek benaderen? En kennismaken met een volstrekt andere cultuur? Denk dan eens aan een stage in Ethiopië of Zuid Afrika via Respo International.

En?! Durf jij de uitdaging aan?

Stages van Respo hebben levens veranderd. Je leert veel en doet volop nieuwe ervaringen op. En je kunt echt het verschil maken. Voor jezelf, maar zeker ook in het leven van anderen! Nieuwsgierig? Stuur dan een mail naar Guy Steenweg via guy@respo.org en volg ons op Facebook.